Španska Jakobova pot

Španska Jakobova pot - Cordula Rabe | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cordula Rabe
DIMENZIJA
6,22 MB
IME DATOTEKE
Španska Jakobova pot.pdf
ISBN
1733751895034

OPIS

Jakobova pot je ena najstarejših in največjih množičnih poti, ki že več kot tisoč let privlači romarje različnih ras, verskega prepričanja in starosti na svojevrstno telesno in duhovno doživetje. Vse bolj je priljubljena tudi med Slovenci, bodisi da se je lotijo peš ali s kolesom.Knjižica je priročen žepni vodnik po 41 etapah poti od Pirenejev do Santiaga de Compostela in še dlje do Finisterre (\'konec sveta\') in Muxie na galicijski obali. Ponuja obilje informacij o infrastrukturi na poti, o oskrbi romarjev (prehrana, prenočevanje), o krajevnih prireditvah in kulinaričnih dobrotah in znamenitostih ter nasvete za čim boljše načrtovanje poti in opremo. Zelo prav bodo prišli tudi podrobni zemljevidi in višinski grafikoni.

Deli: Kataloška št.: 523910 . Cena 19,99 EUR Klubska cena: 15,95 EUR Izdelek je na zalogi.

Znamenita španska romarska pot Camino je ena od treh najpomembnejših romarskih poti za katoliške vernike na svetu, poleg romanja v Jeruzalem in Rim. A veliko nas ne ve, da se v Santiago de Compostela na severu zahodu Španije že 1000 let stekajo romarske poti z vseh koncev Evrope.

POVEZANE KNJIGE