Solze so za luzerje

Solze so za luzerje - Neli Kodrič Filipić | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neli Kodrič Filipić
DIMENZIJA
8,31 MB
IME DATOTEKE
Solze so za luzerje.pdf
ISBN
8212818130663

OPIS

Zgodba o medvrstniškem nasilju in soočanju z njim. Zgodba o tem, kako se postaviti zase.Glavna junakinja romana je osnovnošolka, ki ji življenje ni najbolj naklonjeno. Z mamo in bratcem se morajo zateči v varno hišo in se spoprijeti z novim življenjem. Težave pa ima tudi v šoli, saj se nanjo spravi sošolka. A glavna junakinja se ne da kar tako. Upre se in zaveznike najde tudi med drugimi sošolci.

Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov. COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Solze so za luzerje.

Uporabniško ime je sestavljeno iz dveh delov, ki ju vpišete skupaj brez presledkov: ... Solze so za luzerje Neli Kodrič Filipi ć.

POVEZANE KNJIGE