Skrivnosti Kamasutre in drugi užitki z Vzhoda

Skrivnosti Kamasutre in drugi užitki z Vzhoda - Kayla Ricci | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kayla Ricci
DIMENZIJA
10,49 MB
IME DATOTEKE
Skrivnosti Kamasutre in drugi užitki z Vzhoda.pdf
ISBN
4354212952579

OPIS

Vodnik po najboljših spolnih položajih in tehnikah vas bo popeljal na erotično vzhodnjaško popotovanje skozi skrivnosti Kamasutre in drugih starodavnih seksualnih spisov iz Indije, Arabije, Kitajske in Japonske. Spoznali boste, kako sobo spremenite v čudovito ljubezensko izbo, naučili se boste tantrične erotične masaže ter preizkušali bujne in izpolnjujoče spolne položaje iz Kamasutre, Ananga range, Dišečega vrta in taoističnih besedil. Spolne skrivnosti iz te knjige prinašajo omamne erotične užitke in vaju bodo s partnerjem spremenile v pretanjena, nadvse ljubeča ljubimca.

v., 192 str., 24,94 € ... (od Kamasutre, Ananga range do tantre), sledi arabsko ... Kamasutra - ta popoln vodnik po najboljših spolnih položajih in tehnikah, ki se napaja iz starodavnih seksualnih praks Indije, Arabije, Kitajske in Japonske - ponuja številne tehnike erotičnih objemov:.

Količina: ... Tisti seveda, ki ga imajo za pristno Platonovo besedilo. Diskusija o pristnosti Sedmega pisma ima dolgo zgodovino, filologi pa so jo zagovarjali ali zavračali z zelo različnimi argumenti.

POVEZANE KNJIGE