Sanjski kraji

Sanjski kraji - Mary-Ann Gallagher | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary-Ann Gallagher
DIMENZIJA
6,56 MB
IME DATOTEKE
Sanjski kraji.pdf
ISBN
2855512210451

OPIS

Ne glede na to, ali se že pripravljate na potovanje ali pa samo iščete navdih zanj, boste na naslednjih straneh našli predstavitve najlepših krajev, kar jih lahko ponudi naš čudoviti planet. Vodnik Sanjski kraji vam bo dobesedno vzel sapo, saj vas popelje po najbolj osupljivih, romantičnih in nepozabnih krajih na svetu – od najveličastnejših dosežkov gradbeništva, kot so Stonehenge, Benetke ali Tadž Mahal, do slikovitih naravnih znamenitosti, kakršne predstavljajo Veliki koralni greben, Monument Valley in slapovi reke Iguaçu.Velikanov nasip na Severnem Irskem se predstavi prvi, nato pa nas avtorica Mary-Ann Gallagher, strokovnjakinja za popotniško novinarstvo, povabi na potovanje okoli sveta, na katerem spoznamo 50 prelestno lepih krajev. Tu so očarljiva evropska mesta, od tlakovanih pariških ulic do vijugavih kanalov gotskega Brugga, slavne La Ramble v osrčju Barcelone in mogočnih arhitekturnih spomenikov večnega Rima. Odkrili boste naravne lepote Kapadokije, bujno rastlinstvo in živalstvo Galapaških otokov in amazonskih pragozdov ter znamenitosti naravnega parka Yellowstone, ki že od pradavnine vlivajo strah in spoštovanje. Lahko pa se samo sprostite in občudujete neverjetne stvaritve starodavnih ljudstev, kot so Petra, Machu Picchu in kitajski zid, ki so prežeti vsak s svojo edinstveno zgodovino.Sanjski kraji so bogato ilustrirani in vas bodo navdihovali z več kot 100 čudovitimi fotografijami, obenem pa prinašajo tudi obilo podatkov o zgodovini, kulturi in okolju vsakega predstavljenega kraja ter zemljevide z najpomembnejšimi zemljepisnimi podatki. V posebnih okvirjih boste našli še praktične nasvete o najprimernejšem času obiska, kaj je v bližini prav tako vredno ogleda, pa tudi nepogrešljive popotniške namige, ki vam bodo pomagali, da se boste izognili morebitnim nepotrebnim neprijetnostim in se brez skrbi prepustili čudovitim prizorom. Skratka, bodisi da načrtujete življenjsko popotovanje ali želite samo v udobju svojega doma uživati ob listanju prijetne knjige, vas na naslednjih straneh čaka nepozabna odiseja po najlepših krajih sveta.

Voziti se pod podvozom v … Kategorije. Barve Bolezni Dejanje Deli telesa Delo Dogodki Hrana Kraji Liki in osebe Ljubezen in seks Narava Objekti Občutki Predmeti Rastline Tuji jeziki Številke Živali Žuželke. Razlaga sanj.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja.

POVEZANE KNJIGE