Prepletena

Prepletena - Sylvia Day | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sylvia Day
DIMENZIJA
8,19 MB
IME DATOTEKE
Prepletena.pdf
ISBN
1895175566736

OPIS

Serija Crossfire govori o novopečeni Manhattančanki Evi Tramell in bogatem poslovnežu Gideonu Crossu, ki se srečata v poslovni stavbi Crossfire. Preganjajo ju podobni demoni iz preteklosti in njuna ljubezenska zgodba je polna vzponov in padcev ter najrazličnejših težav. Toda trenutki, ko se prepustita svojim najglobljim strastem, so preprosto popolni. Povezujejo ju skupna hrepenenja in fantazije, predvsem pa je med njima neustavljiva privlačnost.V tretjem delu, Prepleteni, se Eva in Gideon soočita s svojo preteklostjo in sprejmeta posledice svoje strasti. Oba veliko tvegata, da bi ostala skupaj – toda ljubezen in medsebojna privlačnost sta tako ali tako premočni, da bi ne bi bilo tako.

To vse od zdaj naprej lahko nosite na nogah. Vesele nogavice so primerne tudi kot darilo za prijatelja, ki obožuje originalne in dizajnirane oblačila. osnova za ogrlico - usnjena, prepletena, bela, dolžina: 45 cm, 1 kos.

knjiga Tretji del serije Crossfire Strastna zgodba o moči ljubezni Serija Crossfire govori o novopečeni Manhattančanki Evi Tramell in bogatem poslovnežu Gideonu Crossu, ki se srečata v poslovni stavbi Crossfire. Update 30.8.2013: Entwined with you oziroma Prepletena (Crossfire 3) v slovenščini že sedi na knjižnih policah. Dober tek! '..in živela sta srečno do konca svojih dni.'; stavek na koncu pravljice, iz katerega smo razbrali, da je princ dobil svojo princeso in ju od takrat naprej nič več ni ločilo. I = Prepletena Iščete splošno definicijo I? I pomeni Prepletena.

POVEZANE KNJIGE