Obstaja pot

Obstaja pot - Vlasta Nussdorfer | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vlasta Nussdorfer
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Obstaja pot.pdf
ISBN
9828707737621

OPIS

Obstaja pot, deseta knjiga avtorice Vlaste Nussdorfer, ki je izšla ob deseti obletnici Belega obroča, nam prinaša razmišljanja, ki posegajo na različna področja našega življenja. Avtorica, ki je širši javnosti poznana kot oseba z velikim in toplim srcem, nam tudi v tej knjigi vzbuja optimizem in dobro voljo, kljub vsem neprijetnim situacijam, ki so prisotne v vsakdanjem življenju. Že naslov knjige nam sporoča pomembno misel: vedno obstaja pot iz vsake neprijetne situacije, pa naj se nam zdi še tako brezizhodna.

Možnosti obstajajo, mladi ustvarjalci se tega, mislim, že zavedajo,« nam je povedal. »V veliko čast mi je bilo delati za U2.

𝟚𝟙-𝕕𝕟𝕖𝕧𝕟𝕚 𝕄𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕔𝕚𝕛𝕤𝕜𝕚 𝕚𝕫𝕫𝕚𝕧 Pokukajte v 🎀 𝒷𝓇𝑒𝓏𝓅𝓁𝒶č𝓃𝒾 🎀 izziv, ki ... vam bo ponujal ogromno informacij, vpogledov, meditacij.

POVEZANE KNJIGE