Nihče!

Nihče! - Erin Frankel | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erin Frankel
DIMENZIJA
3,66 MB
IME DATOTEKE
Nihče!.pdf
ISBN
5442397745723

OPIS

Odpri galerijo Nihče ne more sedeti na dveh stolih Danes je Novakova v izjavi sporočila, da "evropska unija temelji na demokratičnih vrednotah, človekovih pravicah ter varovanju in ohranjanju miru. EPP in skupina EPP v Evropskem parlamentu sta vselej zagovornika in branitelja teh vrednot, ki so jih postavili očetje povojne Evrope. Nihče, niti zasebni lastniki spletnih platform, ne smejo nikomur odvzemati pravice do izražanja," je poudaril evropski poslanec in dodal, da se nekaj takšnega lahko zgodi le v izjemnih okoliščinah na temelju demokratično sprejetega zakona.

Nihče mu ne more nič očitati,; Nikomur ni mar zame,; Ne obsojam nikogar. Skrivnost hriba, ki ga ne opazi nihče, a ga poznamo vsi. Termometer prikaže, kako vroč je članek.

POVEZANE KNJIGE