Neznanka

Neznanka - Camilla Läckberg | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Camilla Läckberg
DIMENZIJA
8,31 MB
IME DATOTEKE
Neznanka.pdf
ISBN
2533100802005

OPIS

Pisateljica Erica Falck, ženska policijskega inšpektorja Patrika Hedströma, med pospravljanjem podstrešja najde dnevnike svoje pokojne matere, hladne, zadržane ženske, ki je kot otroka ni nikoli stisnila v svoj objem. Čeprav ni najbolj prepričana, da želi poseči v materino intimo, jo dnevniki že po nekaj prebranih vrsticah nezadržno posrkajo vase. Podoba matere kot mlade deklice, ki vstaja pred njo, je popolnoma drugačna od ženske, ki jo je poznala vse svoje življenje. Zakaj se je mati tako spremenila? Kaj je povzročilo, da se je radoživo, vedno nasmejano in dobrosrčno dekle spremenilo v nedostopno žensko z žalostjo v očeh?Erica upa, da ji bo pri iskanju odgovora pomagal Erik Frankel, zgodovinar iz Fjällbacke, s katerim naj bi mati v mladosti prijateljevala. A starega gospoda nedolgo zatem najdejo mrtvega. Edina sled, ki policistom pomaga pri iskanju morilca, so grozilna pisna neonacistične organizacije Prijatelji Švedske, ki jo vodi Frans Ringholm, še eden od prijateljev Ericine mame iz preteklosti.Ko čez dober mesec najdejo mrtvo še Britto, četrto članico štiriperesne deteljice prijateljev, ki jih mati opisuje v dnevnikih, Erica posumi, da preteklost ni bila tako nedolžna, kot se zdi …

Lyrics are property of their respective owners! | verzi, besedila pesmi.verzi, besedila pesmi. Neznanka je namreč detektivska zgodba - pa tudi, kot postopno ugotovimo, zgodba o duhovih.« - Lee Marshall, Screen Daily »Zadnja pripoved bratov Dardenne /…/ je še ena tiho silovita mojstrovina in morda njuno najboljše delo po Otroku. /…/ Film združuje prvine socialnega realizma, moralitete in whodunit detektivke. Le še ena neznanka, kdo bo igral v skupini za prvaka.

Tam naleti na staro prijateljico Emmy Gray, ki pa je pravkar odšla iz ... neznanka prevod v slovarju hrvaščina - slovenščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Neznanka »ugrabila« otroka in ju odpeljala na center za socialno delo.

POVEZANE KNJIGE