Nalezljiva moč mišljenja

Nalezljiva moč mišljenja - David R. Hamilton | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David R. Hamilton
DIMENZIJA
9,40 MB
IME DATOTEKE
Nalezljiva moč mišljenja.pdf
ISBN
4425347185822

OPIS

V knjigi Nalezljiva moč mišljenja nam razkriva najnovejša znanstvena spoznanja glede tega, da so misli in čustva enako nalezljiva kot virusi in se prenašajo s človeka na človeka. Spoznali boste naslednja (in še druga) dejstva:- Zarodek zaznava materina čustva.- Otroci se nalezejo depresije in strahu svojih staršev.- Velik del sreče posameznika je odvisen od srečnosti njegovih prijateljev.- Dobrota ščiti srce in vpliva na dolgoživost.- Misli in čustva so kot virusi, ki se prenašajo s človeka na človeka.- Kot posameznik lahko s svojo srečo in veseljem okužite svoje bližnje in širšo skupnost.

Joseph Murphy razkriva velik vpliv podzavestnega uma na vsa področja našega življenja. Na jasen in enostaven način pojasnjuje, kako z enostavno spremembo načina razmišljanja doseči izjemne, pozitivne spremembe na katerem koli področju življenja.

Takrat sem se vprašala, v čem sem najboljša. Prva ideja je bila ustvarjalne rojstnodnevne zabave za ... Kako z mislimi vplivate na svet V knjigi Nalezljiva moč mišljenja nam avtor razkriva najnovejša znanstvena spoznanja glede tega, da so misli in čustva enako nalezljiva kot virusi in se prenašajo s človeka na človeka. Nalezljiva moč mišljenja nam razkriva najnovejša znanstvena spoznanja glede tega, da so misli in čustva enako nalezljiva kot virusi in se prenašajo s človeka na človeka. V knjigi Nalezljiva moč mišljenja nam razkriva najnovejša znanstvena spoznanja glede tega, da so misli in čustva enako nalezljiva kot virusi in se prenašajo s človeka na človeka.

POVEZANE KNJIGE