Meso s tradicijo in okusom

Meso s tradicijo in okusom - Dušan Belšak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dušan Belšak
DIMENZIJA
6,73 MB
IME DATOTEKE
Meso s tradicijo in okusom.pdf
ISBN
9747324731201

OPIS

Za pestro zdravo prehrano in gastronomske užitke je meso nepogrešljivo. Prehranjevalne navade se v sodobnem svetu menjajo. Čeprav mnogi pripravljajo manjše porcije mesnih jedi in manj pogosto, pa naj bodo te resnično odlične. Avtor nam v ta namen predaja več kot tridesetletne izkušnje izza štedilnika. Številni recepti za jedi iz govedine, teletine, svinjine in drobnice so predstavljeni tako, da spoznamo podrobnosti, ki so pomembne za res najboljšo jed.Na začetku je seveda osnova – izbor kakovostnega mesa in pravega kosa za določeno jed, nato mora biti ustrezno uležano in termično obdelano. Pri vsaki vrsti mesa je na začetku poglavja nazorna skica in fotografije kosov. (Zvemo, kateri del živali predstavljajo in v kakšen namen jih je najbolje uporabiti). Ta del vsebine je v pomoč mesarju in kupcu v mesnici.

znana tudi kot 'Rose de Roscoff' ali francoska rožnata čebula oziroma je tip Roscoff čebula. čebula iz Roscoffa je francoska posebnost z dolgo tradicijo in ima zaščiteno geografsko označbo. Čajna salama.

COLLINS, S.: Moj pes. DAVIDSON, C.: Moja mačka.

POVEZANE KNJIGE