Kemija smrti

Kemija smrti - Simon Beckett | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Beckett
DIMENZIJA
3,23 MB
IME DATOTEKE
Kemija smrti.pdf
ISBN
5260723917581

OPIS

Pred tremi leti se je David Hunter, priznani forenzični strokovnjak, po strašni nesreči, ki ga je skoraj uničila, odrekel svojemu nekdanjemu življenju. Zdaj dela kot zdravnik v odmaknjeni norfolški vasici, trdno prepričan, da je preteklost pustil za seboj.Toda potem odkrijejo ostanke Sally Palmer …Truplo je strašno pohabljeno. Policija pri iskanju morilca potrebuje Hunterjevo znanje, toda ta se nikakor noče vpletati. Ko izgine še ena ženska, se tesna skupnost, v kateri je Hunter našel svoje zavetje, znajde v vrtincu strahu in preganjavice. Lokalna policija tava v temi, zato se dr. Hunter naposled le odloči pomagati.Simon Beckett je svobodni novinar in piše za pomembnejše britanske časopise. Ta pretresljivi britanski kriminalni triler je postal mednarodna prodajna uspešnica, uvrščena na seznam za najboljši kriminalni roman leta.

... si življenja danes ne moremo predstavljati, spremljajo nas od poroda do smrti.

Po številu žrtev in splošnem razdejanju se s srednjeveško pandemijo »črne smrti« lahko neposredno primerja samo še druga svetovna vojna. Dalje pa tudi, da je pojasnil vlogo kisika v procesih zgorevanja in dihanja ter dokazal, da je voda spojina vodika in kisika. Žal pa v naši šoli ni časa za podrobnejšo seznanitev z življenjem in celotnim delom tega pomembnega kemika.

POVEZANE KNJIGE