Kaj bo danes za kosilo?

Kaj bo danes za kosilo? - Valentina Smej Novak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valentina Smej Novak
DIMENZIJA
12,12 MB
IME DATOTEKE
Kaj bo danes za kosilo?.pdf
ISBN
8442688021718

OPIS

Knjiga je trdo vezana in opremljena z realnimi fotografijami, ima 360 strani in je delo domačih oblikovalcev, tiskarjev, pa tudi natisnjena je na slovenskem papirju. Domače sestavine s svežimi idejami povezuje v preproste, tudi začetnikom dostopne recepte.Recepti so opremljeni z nasveti in kuharskimi triki, ki nam olajšajo vsakdanjo kuharijo: Kaj skuhati, ko res nimamo časa? In kaj, ko se nam napovejo obiski? Kako iz zelenjave ustvariti presežek? Kako izbirati v ribarnici ali pri mesarju? Kaj pripraviti za hiter prigrizek in kaj za izdatno večerjo? Kakšne so zgodbe jedi?Natančne razlage in osnove za začetnike,sveže ideje za kuharske navdušence,praktični nasveti za kulinarično veselje.juhe in zelenjavne jedi: od osvežilnih predjedi do nadgrajenih solatpreprosta kosila, ki jih skuhamo, če le odpremo hladilnik in shrambo ali pobrskamo po domači gredicitestenine, ki se skuhajo iz “nič”tapasi in druge afnarije za popoldanske ali praznične prigrizkevelika riba in male ribe, ki so osnova številnih zdravih obrokovmeso v vseh oblikah, od mletega do zarerbrnic ali izdatnih dušenih pečenk, ki nasitijo veliko družbodomači čudeži in eksperimenti, od kruha, ki se ne mesi, do tribarvnih kokicpoglavje sladic, ki je še posebej čokoladno.Vsi recepti so preverjeni, natančno prekuhani in razloženi, s številnimi nazornimi fotografijami.

Kaj pripraviti za hiter prigrizek in kaj za izdatno večerjo? Kakšne so zgodbe jedi? Natančne razlage in osnove za začetnike, sveže ideje za kuharske navdušence, praktični nasveti za kulinarično veselje. Včeraj za moja dva bolognese omaka, široki rezanci, paradižnikova solata, zame škampi s špageti. Danes ni bilo časa kuhat in sem sinu in meni nekaj spotoma vzela v McD.

Kaj boste imeli danes za kosilo? Jaz sem včeraj skuhalo joto, tako da bomo imeli to. Potem kasneje naredim še kaj sladkega za proti večeru.

POVEZANE KNJIGE