Imam downov sindrom

Imam downov sindrom - Helena Kraljič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Kraljič
DIMENZIJA
6,48 MB
IME DATOTEKE
Imam downov sindrom.pdf
ISBN
9574762436690

OPIS

Slikanica, ki je pred vami, je posebna slikanica. Na preprost način skuša približati otrokom in odraslim Nejca, otroka z downovim sindromom. Otroka, ki je na pogled tako zelo drugačen od drugih otrok, pa jim je vendar tako zelo podoben. Rad packa, se smeji, riše, ustvarja ... In kar je najpomembnejše ljubi življenje.Slikanica bo odpravila pomanjkljive predstave in vedenje o otrocih z downovim sindromom, ter med njimi zbudila razumevanje in odprtost za drugačnost.Dr. Alenka Šelih, predsednica Izvršnega odbora Sekcije za DSDruštvo Sožitje Ljubljana

Vzroki, ki povzročijo Downov sindrom, še do danes niso znani. Leta 1866 je dr.

Leta 1866 je sindrom prvi opisal zdravnik Langdon Down in po njem kromosom nosi tudi ime. Kromosom, ki povzroča downov sindrom, so odkrili leta 1959, boljše poznavanje genetike pa je pripomoglo k ... Alen ima Downov sindrom, je tudi uspešen plavalec.

POVEZANE KNJIGE