Imam downov sindrom

Imam downov sindrom - Helena Kraljič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Kraljič
DIMENZIJA
6,10 MB
IME DATOTEKE
Imam downov sindrom.pdf
ISBN
1747762476331

OPIS

Slikanica, ki je pred vami, je posebna slikanica. Na preprost način skuša približati otrokom in odraslim Nejca, otroka z downovim sindromom. Otroka, ki je na pogled tako zelo drugačen od drugih otrok, pa jim je vendar tako zelo podoben. Rad packa, se smeji, riše, ustvarja ... In kar je najpomembnejše ljubi življenje.Slikanica bo odpravila pomanjkljive predstave in vedenje o otrocih z downovim sindromom, ter med njimi zbudila razumevanje in odprtost za drugačnost.Dr. Alenka Šelih, predsednica Izvršnega odbora Sekcije za DSDruštvo Sožitje Ljubljana

Connie-Rose uživa pred fotografskim objektivom, sledi vsem navodilom, ki jih dobi. Connie je bila rojena dva meseca prezgodaj in dva tedna kasneje so njeni starši izvedeli, da ima Downov sindrom.

kromosomu je namreč dodan še eden (gre za trisomijo 21. kromosoma).

POVEZANE KNJIGE