Hormonska joga

Hormonska joga - Alenka Košorok Humar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alenka Košorok Humar
DIMENZIJA
11,57 MB
IME DATOTEKE
Hormonska joga.pdf
ISBN
2637484408119

OPIS

Hormonska joga deluje večplastno, saj krepi mišično maso, pravilno držo, gibčnost, sklepe in kosti (fizična raven), na novo oživi proizvodnjo in delovanje hormonov, blaži in odpravlja simptome menopavze, uravnoveša delovanje celotnega organizma, odpravlja stres, depresijo, nespečnost in podobne nevšečnosti. Oživi energijo in delovanje čaker, izboljšuje oskrbo telesa s prano in jo harmonično razporeja. Povečuje vitalnost in izboljšuje splošno počutje. Skratka, hormonska joga deluje na celotno telo, torej pomlajuje, hkrati pa spodbuja delovanje jajčnikov, ščitnice, hipofize in nadledvičnih žlez.

Kundalini joga velja za najbolj mnogostransko jogo, ki združuje meditacijo, mantre, fizične in dihalne vaje, mudre in bandhe. Hormonalna yoga je vrlo dinamična yoga koja ne samo da doprinosi porastu vitalnosti, nego uz redovito i pravilno vježbanje, vrlo brzo dovodi do rezultata jer... Poetično dinamični priročnik za uravnoteženo hormonsko življenje Hormonska joga deluje večplastno, saj krepi mišično maso, pravilno držo, gibčnost, sklepe in kosti (fizična raven), na novo oživi proizvodnjo in delovanje hormonov, blaži in odpravlja simptome menopavze, uravnoveša delovanje celotnega organizma, odpravlja stres, depresijo, nespečnost in podobne nevšečnosti. Hormonska joga Razprodane Alenka Košorok Humar Hormonska joga Hormonska joga je odličen priročnik za uravnovešeno hormonsko življenje, ki opisuje hormone in njihovo delovanje, vsebuje vaje za njihovo spodbujanje ter nasvete za prehrano in izpolnjeno življenje. VEČ O KNJIGI 282 strani | 14 x 21,6 cm | Trda platnica 15,99 € Hormonska joga poveča absorbcijo prane v telesu, jo aktivira in pošlje v žleze, ki proizvajajo hormone.

Hormonska joga je terapevtska joga, s katero delujemo na žensko telo, predvsem na jajčnike, hipofizo, ščitnico, nadledvične žleze. Podrobneje.

POVEZANE KNJIGE