Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice

Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice - Darja Lovšin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darja Lovšin
DIMENZIJA
6,29 MB
IME DATOTEKE
Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice.pdf
ISBN
8106032001750

OPIS

Nova kuharica Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice prinaša najsodobnejša spoznanja o diabetični prehrani in odlične recepte, s katerimi Darja Lovšin, avtorica Velikega kuharskega vodnika za diabetike praktično povezuje jedi tradicionalne slovenske kuhinje s sodobnimi načeli zdrave prehrane.

Davorin Dajčman. Pomlajeni Pro medico navdušil ... Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice-predstavitev; Diabetična polinevropatija; Diabetična polinevropatija; Polinevropatija.

Ko sem osvojila dieto in jedilnike, ki jih lahko preverite na povezavah za zajtrke, kosila in večerje, sem željo po sladkem krotila z občasnimi pregrehami, ki jih delim z vami.Saj veste, občasno in zmerno, pa bo vse dobro. Subway Bežigrad se nahaja na Dunajski cesti. Poizkusite okusne sendviče, solate in ostale prigrizke.

POVEZANE KNJIGE