Bili so mentorji

Bili so mentorji - Iztok Ilich | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Ilich
DIMENZIJA
10,42 MB
IME DATOTEKE
Bili so mentorji.pdf
ISBN
6553519906214

OPIS

Udeleženi mentorji so bili iz različnih organizacij, podjetij in zavodov. Kot mentorji pa so sodelovali z naslednjimi fakultetami Univerze v Ljubljani: Biotehniško fakulteto, Fakulteto za družbene vede, Fakul­ teto za farmacijo, Fakulteto za matematiko in fiziko, Fakulteto za pomorstvo in promet, Fi­ Po njenih besedah so bili učitelji-mentorji mladim vseskozi na voljo, sami so lahko izbirali, na katerem od izzivov, ki so jih predstavila podjetja, želijo sodelovati in s kom bodo v ekipi.

Fusce quam eros, molestie quis vulputate a, lacinia vitae nunc. Nepravilnosti, ki so jih ugotovili inšpektorji v inšpekcijskih nadzorih, so naslednje: da javni uslužbenci/mentorji v večini primerov z nobenim aktom niso bili imenovani za neposredne mentorje specializantom, da je bil javnim uslužbencem/mentorjem dodatek za mentorstvo obračunan in izplačan Knjigo, ki predstavlja posebno izdajo revije Mentor, bodo predstavili mag. Igor Teršar, direktor JSKD RS, Dragica Vesković, dolgoletna urednica revije... Novice Dijaki so bili mentorji osnovnošolcem Podrobnosti Objavljeno Torek, 03 November 2015 21:01 Štirinajst tutorjev GFML Naši glavni motivatorji šole in gonilna sila so vestni učenci.

POVEZANE KNJIGE