Velika knjiga o čustvih

Velika knjiga o čustvih - Mary Hoffman | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary Hoffman
DIMENZIJA
3,59 MB
IME DATOTEKE
Velika knjiga o čustvih.pdf
ISBN
6543343585540

OPIS

Kako se počutiš danes? Si vesel? Te je strah? Žalosten? Vznemirjen? Pogovorimo se z otrokom, kaj občuti ob različnih priložnostih, kako naj ravna, kadar ga je strah, komu naj zaupa, kadar je žalosten ali pa zaskrbljen, kako naj ravna, kadar ga kaj jezi in še sto in sto takih stvari. Skozi knjigo nas bo vodil različno razpoložen maček in skrbel za malčkovo pozornost.

Mary Hoffman: Velika knjiga o čustvih Kako se počutiš danes? Si srečen? Žalosten? Ljubosumen? Vznemirjen? Razposajen? Ali vsega po malem in še kaj? Celoten opis. 13.86.

Družin je zdaj skoraj toliko, kot je barv v mavrici, so zapisali pri Didakti. Velika knjiga o kmetiji za otroke, ki jim je všeč narava in živali. Z barvitimi fotografijami v tej prečudoviti knjigi bodo otroci igrivo spoznavali besede, povezane s kmetijo in vsem, kar se tam dogaja. II Iščem VELIKA KNJIGA O ČUSTVIH Iščem omenjeno knjigo, če bi jo radi prodali me prosim Mary Hoffman: Velika knjiga o čustvih.

POVEZANE KNJIGE