Tesla, portret med maskami

Tesla, portret med maskami - Vladimir Pištalo | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vladimir Pištalo
DIMENZIJA
11,54 MB
IME DATOTEKE
Tesla, portret med maskami.pdf
ISBN
2048798710596

OPIS

Romana Tesla, portret med maskami, ki velja za »najprepričljivejšo biografijo edinega gromovnika med ljudmi«, ni mogoče umestiti med biografske romane. To je nenavadna pripoved o zelo nenavadnem človeku, umetniška upodobitev, ki skozi tri poglavja, Mladost, Amerika in Novo stoletje, odstira in osvetljuje notranji svet genija.Literarni lik Nikole je postavljen med številne druge literarne like tako, da ga spoznavamo skozi njegove misli, občutja, strahove in zablode, uspehe in neuspehe, vzpone in padce, predvsem pa skozi samoto, osamljenost, to njegovo najvztrajnejšo sopotnico. Dogodki iz resničnosti so samo izhodišče za številne ekskurze v iracionalno in nadrealno. To je roman o Teslovem medvibriranju v svetu in nad svetom, kjer je resničnost z različnimi pripovednimi postopki interpretirana tako, da se želi bralec na koncu znova vrniti na začetek.

Poslušaj (14:01) Naroči se na podkast. foto: Nina Slaček Nikola Tesla ne potrebuje posebne predstavitve.

To je nenavadna pripoved o zelo nenavadnem človeku, umetniška upodobitev, ki skozi tri poglavja, Mladost, Amerika in Novo stoletje, odstira in osvetljuje notranji svet genija.Literarni ... Watch vŽIVO.si - Livestream PROfessionals's Tesla, portret med maskami on Livestream.com. Roman Tesla, portret med maskami je žanrsko sinkretična literarizirana biografija Nikole Tesle, saga, spletena iz različnih diskurzov - zasebnega in javnega, kolektivnega in individualnega, stvarnega in fikcijskega.

POVEZANE KNJIGE