Sranje!

Sranje! Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,32 MB
IME DATOTEKE
Sranje!.pdf
ISBN
3434096913114

OPIS

Dobri nasveti za slabe čase.Pa kaj, če ste ravnokar ovili svoj novi avtomobil okrog ulične svetilke, po pomoti poslali ‘zasebne’ fotke vsem v podjetju ali prebrali nastopni govor z odpeto zadrgo: sranje se pač dogaja. Če se sekirate, ne bo nič bolje. To je knjiga, natrpana z mislimi, ki ne ovinkarijo. prebliski znanih oseb, pregovori … Pomagali vam bodo priti k sebi in uvideti smešno plat.

Besedilo je na razpolago pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0; veljajo lahko tudi dodatni pogoji.Podrobnosti so razložene na strani Pogoji uporabe.; Pravilnik o zasebnosti; O Wikislovarju Potrč je naredil veliko sranje in pobegnil. Priznani mikrobiolog je ob prihodu koronavirusa pravilno napovedal, kaj nas čaka.

Zato bi pričakovali, da za vsemi temi eko-stvarmi stoji ekolog ali ekologinja, poznavalec oziroma poznavalka eko stvari. Nemalokrat pa se ima za ekologa tudi tista oseba, ki samo ločuje odpadke.

POVEZANE KNJIGE