Spomini na Sokrata

Spomini na Sokrata - Ksenofont | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ksenofont
DIMENZIJA
7,12 MB
IME DATOTEKE
Spomini na Sokrata.pdf
ISBN
6892719077073

OPIS

S primeri članov Newtonovega inštituta. Knjiga Michaela Newtona nam odkrije, kako so hipnotizirani ljudje, ki so bili deležni vpogleda v pretekla utelešenja in v posmrtno življenje, pozitivno vplivali na svoj zavestni um in dojeli vzroke ... Ksenofont (Spomini na Sokrata) Sorodne objave.

Zbirko Poezije pa so obogatili s pesmimi Christine Rossetti, Angela Silezija, Efrema Sirskega in Geoffreya Hilla. Sokrat je na Ksenofonta napravil globok vtis s svojo osebnostjo in Ksenofont je napisal tri knjige spominov nanj (Spomini na Sokrata, Apologija in Simpozij). Vendar pa ni imel pravega vpogleda v filozofijo in kaže, da si je Sokratovo miselnost navkljub globokemu občudovanju do njega napačno tolmačil.

POVEZANE KNJIGE