Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih

Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih - Miha Ahačič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Ahačič
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih.pdf
ISBN
5289325487678

OPIS

Priljubljeni priročnik za učenje osnov računalništva je sedaj osvežen z najnovejšimi spremembami na področju računalništva ter vsebuje tudi poglavje o uporabi programskega okolja Windows 8, ki je nameščen na večino novih računalnikov.Spoznajte osnove delovanja računalnika in uporabite čim več možnosti, ki jih omogoča. Knjiga je namenjena vsem, ki imate računalnik, a zaradi različnih razlogov uporabljate zgolj osnovne funkcije, za vsako nekoliko zahtevnejšo operacijo pa ste odvisni od "plonk" listkov ali prijaznih sorodnikov.Priročnik je namenjen vsem,- ki računalnikov ne obvladate najbolje,- želite razumeti tisto, kar na računalniku delate in- se seveda želite o uporabi naučiti čimveč.S pomočjo priročnika boste:- računalnik uporabljali veliko bolj pogumno,- razumeli, kako računalnik deluje,- spoznali svetovni splet,- se naučili varne uporabe računalnika in- se pridružili milijonom na facebooku,- spoznali tudi Windows 8.

... Vse cene v spletni knjigarni že vsebujejo DDV.

Didakta, 2012, m. v., 171 str., 19,95 € AHAČIČ, M.: Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih KLEMENČIČ, S.: Spisovnik primerjalnega jezikoslovca LAH, M.: Bralno razumevanje pri pouku tujega jezika Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih / Miha Ahačič.

POVEZANE KNJIGE