Ptice

Ptice - Ivan Esenko | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko
DIMENZIJA
3,35 MB
IME DATOTEKE
Ptice.pdf
ISBN
2279068607884

OPIS

Tu lahko najdete veliko izbiro hrane in opreme za svojo ptico. Hrana za ptice Prava ptičja hrana je bistvenega pomena za zdravje hišnih ljubljenčkov.Tu boste našli veliko izbiro ptičje hrane za svoje pernate prijatelje, ali je papiga ali kanarček-nihče ne bo ostal lačen. Rubrika: Male živali/Ptice in oprema/Ptice; Sellin moj par b g ara, ko sem se preselil in nimam več dovolj prostora. Oba sta vezana para, ki sta imela lani 3 piščance, ki jih oskubijo, ne morem jih ločiti.

wha... Med boleznimi, ki prizadenejo prosto živeče ptice, je trenutno najbolj aktualna visoko patogena aviarna influenca (HPAI) podtipa H5N8, ki smo jo ugotovili tudi v Sloveniji, in sicer pri labodih grbcih. Aviarna influenca je nalezljiva virusna bolezen, ki lahko prizadene vse vrste ptic.

POVEZANE KNJIGE