Prekletstvo Rivertona

Prekletstvo Rivertona - Kate Morton | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kate Morton
DIMENZIJA
3,85 MB
IME DATOTEKE
Prekletstvo Rivertona.pdf
ISBN
7469876485350

OPIS

Poletje 1924: na večer veličastne zabave družabne smetane si mlad pesnik ob jezeru podeželskega angleškega dvorca vzame življenje. Edini priči tragičnega dogodka, sestri Hannah in Emmeline Hartford, ne bosta nikoli več spregovorili druga z drugo.Zima 1999: osemindevetdesetletno Grace Bradley, nekoč služabnico na dvorcu Riverton, obišče mlada režiserka, ki snema film o samomoru slavnega pesnika. Ob tem se v Grace prebudijo duhovi iz preteklosti in spomini, davno zakopani v temne kotičke njenega uma, se začnejo počasi, a vztrajno plaziti na površje, dokler se dokončno ne zdrami boleča skrivnost, ki je Grace nikoli ni mogla pozabiti.

Včasih vse skupaj plačamo kar takoj, če pa nam globe zaradi tega ali onega razloga ne naložijo že na kraju dogodka (na primer, če nas posname samodejni radar s kamero), lahko postopki potekajo v različnih smereh. Katera je tvoja najljubša knjiga? velik je. obsedena sm z fantazijskimi in akcijskimi.

Dobiš jo na Book Depository. Poletje 1924: Mladi poet si vzame življenje sredi večerne zabave v veliki angleški podeželski hiši.

POVEZANE KNJIGE