Pasja šola na karticah: kliker

Pasja šola na karticah: kliker - Sabine Winkler | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sabine Winkler
DIMENZIJA
6,28 MB
IME DATOTEKE
Pasja šola na karticah: kliker.pdf
ISBN
8250779372295

OPIS

- 36 vadbenih kartic:Osnove klikanja, osnovne vaje in triki: na vsaki kartici je po ena vaja, pojasnjena na korakih.- Kliker:Preprosti pripomoček je že priložen. Šolanja se lahko lotite takoj!- Priročnik:Vsebuje pomembne osnove in odgovore na pogosta vprašanja o šolanju psov s klikerjem.

Prevzem v Ljubljani ali po pošti po ceniku Pošte Slovenije 031 498 466 Vedno več pasjih šol si pri delu pomaga s klikerjem. Kliker je napravica, ki ob stisku proizvede kovinski zvok (klik).

Knjigo s Kliker je majhna plastična "škatlica" z vloženim kovinskim jezičkom, ki ob pritisku povzroči nastanek značilnega kovinskega zvoka. Pes kmalu poveže zvok klikerja s pozitivnim, pravilnim vedenjem, ob katerem je istočasno nagrajen.

POVEZANE KNJIGE