Naj že odrastem

Naj že odrastem - Chrissie Keighery | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chrissie Keighery
DIMENZIJA
3,70 MB
IME DATOTEKE
Naj že odrastem.pdf
ISBN
7445682426102

OPIS

Hana je prepričana, da je nekaj narobe z njo. Ni več majhna punčka, odrasla pa tudi še ni.Kar naprej je nekje vmes: skoraj odrasla, približno priljubljena in še kar čedna. Pa še nikoli se ni poljubljala in ne ve, ali se sploh kdaj bo. Mogoče bi se z Leonom … Hana bi se rada pogovorila z mamo, pa je mama prezaposlena s svojim novim fantom!Ali Hano sploh kdo opazi, jo kdo razume? Mogoče je čas, da sama poskrbi za spremembe!

Božična zgodba] 4 ... "To bi počel, ko odrastem, sem si rekel. Kljub temu da so potem jadralna padala že obstajala, sem se najprej odločil za plezanje, saj se mi je zdelo, da bom lahko letel tudi pozneje v življenju.

Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Naj že odrastem 12; Nenavadno darilo 13; Okostnjak v omari 13; Pepelkin čevelj 13; Potovalnik 10; Prebrisani škratje 13; Promenade de Quentin Blake au pays de la poésie française 9; Psi, ljubezen in kurje oko 13; Skrivnosti iz šolskega veceja 13; Skupaj! 6; Sneguljčica malo drugače 13; The swan princess. Christmas.

POVEZANE KNJIGE