Moje življenje, o njem vam pripovedujem

Moje življenje, o njem vam pripovedujem - Rabindranath Tagore | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rabindranath Tagore
DIMENZIJA
4,53 MB
IME DATOTEKE
Moje življenje, o njem vam pripovedujem.pdf
ISBN
2433647638725

OPIS

Njegova avtobiografija ima vse značilnosti literarnega dela, v njej so različni Tagorejevi zapisi, govori, eseji, izseki iz dnevnikov in predavanj, pisma in pesmi, ki prikazujejo bogat portret življenja in časa ene največjih kulturnih ikon Indije: njegovo družino, v kateri so bili pionirji na področju gradnje mezaninov, pa tudi svetniki, pesniki in skladatelji, ki so morda najbolj izoblikovali Tagorejev pogled na svet; osebne tragedije, v obdobju katerih je ustvaril najbolj zgovorne in vplivne verze; temeljna dela in delovanje v izobraževanju in družbenih reformah, njegov neprestani trud za sintezo med Vzhodom in Zahodom; humanitaren pristop k politiki in pot vzpona do prepoznavnega mednarodnega pesnika

Že več kot 10 let vam portal Moje prebujenje sidra, kanalizira in predaja kozmična znanja, modrosti, tehnike, vaje in metode kako najbolj kakovostno, učinkovito, preprosto in celovito uporabite kristale v svojem življenju ter si tako močno podprete VSA življenjska področja, da postanejo pretočna, uspešna in harmonična. V letu, ki je pretreslo njeno življenje in jo zaznamovalo z izgubo ljube »none«, se Ana Tavčar Pirkovič vrača k vsemu tistemu, kar jo definira in iz česar izhaja. K svoji družini in neverjetnim energijam, ki nas povezujejo tudi takrat, ko smo narazen. Objavljati želimo kakovostne in poglobljene članke, ki jih vodi življenjskost.

Knjiga vsebuje 85 pričevanj, med njimi osem tujih. Krajši oris Kučanove življenjske poti je spisal zgodovinar Božo Repe.

POVEZANE KNJIGE