Moj dojenček

Moj dojenček - Cvetka Sokolov | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cvetka Sokolov
DIMENZIJA
11,2 MB
IME DATOTEKE
Moj dojenček.pdf
ISBN
3020365883948

OPIS

Zgodbica opisuje prihod novega družinskega člana (Domi dobi sestrico) in razburljivo življenje z njim. Tako avtorica pri otrocih, ki utegnejo imeti težave s prihodom dojenčka, spodbuja pozitiven odnos do novega družinskega člana, veselo pričakovanje in radovedno čudenje. A to še ni vse – tudi Domijeva prijateljica Barbara dobi bratca Blaža. Drugi del knjige tako pripoveduje Barbara, s čimer avtorica poskrbi, da na svoj račun pridejo tako dečki kot deklice.

PODROBNEJŠA VSEBINA. Kaj sploh so Pikarije? Pikarije niso strokovno predavanje, saj so vsebine pripravljene na način, da so polno razumljive vsem, ki nimajo predznanja s področja razvojne psihologije, pedagogike, medicine Moj Dojenček, Zagorje ob Savi.

Dojenček v desetem mesecu pridobi na teži približno 110 gramov tedensko, v dolžino pa zrase približno 1,5 cm. Otrokov razvoj: Razvojni mejniki.

POVEZANE KNJIGE