Maruškin svet: Vse barve mavrice

Maruškin svet: Vse barve mavrice - Mateja Reba | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mateja Reba
DIMENZIJA
3,79 MB
IME DATOTEKE
Maruškin svet: Vse barve mavrice.pdf
ISBN
4199540794780

OPIS

Miška Maruška ima poleg sebe in bližnjih rada cel svet. Zbirka zgodbic iz mišjega življenja vas bo nasmejala in opomnila, kaj je v življenju zares pomembno. Knjiga vsebuje 10 zgodbic.

Prijazna in iznajdljiva miška Maruška je polna domislic tudi v knjigi Vse barve mavrice! Tokrat se veseli novega leta in pusta, išče svojo modro pentljo, ima čokoladni dan (je res mogoče pojesti preveč čokolade?), razmišlja, katera je njena najljubša barva in kako zaposliti starše na ... Maruškin svet: Vse barve mavrice 6 - 9 let. 5.

Tokrat se veseli novega leta in pusta, išče svojo modro pentljo, ima čokoladni dan, razmišlja, katera je njena najljubša barva in kako zaposliti starše na siv deževen dan. Miška Maruška ... Štiri sestrice in hkrati najboljše prijateljice, ki živijo visoko nad oblaki, v svetu polnem čarovnij in zabave so se odločile, da bodo v svoje barvito kraljestvo povabile prav vse otroke.

POVEZANE KNJIGE