Kradljiva Phoenix

Kradljiva Phoenix - Joss Stirling | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joss Stirling
DIMENZIJA
7,54 MB
IME DATOTEKE
Kradljiva Phoenix.pdf
ISBN
8322767806947

OPIS

Kaj storiš, ko odkriješ, da je tvoja sorodna duša tat?Ukradeš jo, seveda. Spustiš se v nevarno igro z ognjem ...Phoenix je sirota, odrašča v tatinskem gnezdu, pripada Skupnosti - tolpi z nadnaravnimi lastnostmi.Nekega dne ji Videc, nasilni vodja tolpe, naroči, naj okrade Yvesa Benedicta - ameriškega študenta na obisku v Londonu. Yves pa je več kot samo tarča ropa. S Phoenix sta si usojena.Ampak kako naj se Phoenix izvije iz Vidčevih krempljev? Beg pomeni smrtno nevarnost in terja več kot samo nadnaravne sposobnosti. Terja medsebojno zaupanje. Toda kako naj Yves zaupa tatici? In kako naj Phoenix, ki nikoli ni mogla zaupati nikomur, sedaj Yvesu zaupa svoje življenje?

Spustiš se v nevarno igro z ognjem ... Kradljiva Phoenix- Joss Stirling (fantastika) ŽEPNICA. ...

S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa? Stirling, Joss: Kradljiva Phoenix.

POVEZANE KNJIGE