Ko bom velik, bom ...

Ko bom velik, bom ... - Georgina Segarra | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georgina Segarra
DIMENZIJA
3,98 MB
IME DATOTEKE
Ko bom velik, bom ....pdf
ISBN
5788410324059

OPIS

Kaj boš, ko odrasteš? Morda igralec, zdravnica, učitelj, pevka, skrbnik v živalskem vrtu?S trudom, delom in vztrajnostjo lahko postaneš, kar koli si želiš.Ob tej knjigi pa lahko skozi igro in z izdelovanjem preprostih izdelkov spoznaš osnovne značilnosti številnih zanimivih poklicev.

Dan zatem, ko se bo v Češminovem parku odvijal Hroščkov festival, na katerem bodo odprli tudi novo domžalsko pravljično-doživljajsko pot »Pravljični Šumberk«, se bo ta domžalski park odel v rdeče barve. V nedeljo, 15.

Kdo sem? Kakšni so moji interesi, znanja, veščine in kompetence? Kakšne korake narediti na poti k pravi odločitvi? Kako krmariti med pričakovanji okolice in svojimi interesi in željami? Kako se pripraviti na trg dela, ki prihaja? Kje se vidim čez 10 let? Ko bom velik bom, Ljubljana, Slovenia. 1.682 všečkov · O tem govori 5 oseb · 9 oseb je bilo tu.

POVEZANE KNJIGE