Kako pisati na univerzi

Kako pisati na univerzi - Phyllis Creme, Mary R. Lea | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Phyllis Creme, Mary R. Lea
DIMENZIJA
9,36 MB
IME DATOTEKE
Kako pisati na univerzi.pdf
ISBN
1411441087687

OPIS

Velja splošno mnenje, da pisati preprosto znate ali pa ne znate. Profesorici Phyllis Creme in Mary R. Lea sta nasprotno prepričani, da se pisanja lahko naučite. Njun priročnik je namenjen vsem, ki kdaj čutijo, da imajo težave pri pisanju, predvsem pa študentom, ki se ukvarjajo s pisanjem seminarskih nalog, poročil, magistrskih nalog, doktorskih disertacij ipd.Obravnavane so vse stopnje pri pripravi naloge: branje priporočene literature, izdelava izpiskov, načrtovanje naloge, uporaba in ustrezno navajanje virov, pisanje naloge, argumentiranje ter urejanje in popravljanje naloge. Poleg praktičnih navodil so predstavljene številne vaje, s katerimi lahko izboljšate svoje pisanje in pridobite samozavest kot pisec.

Običajno so ... Ob naročilu štirih knjig z naše priročniške police nudimo dodatni 25-odstotni popust in knjigo Kako pisati na univerzi brezplačno. Da boste rešili še 5.

Pisanje je lahko neverjeten hobi in tudi potrebna spretnost. Edina stvar, ki bo omejila, od realistične fikcije, skrivnosti in znanstvene fantastike do poezije in akademskih esejev ... Kot študentka na tej univerzi želim opisati ključne ukrepe, ki jih je univerza sprejela in izvedla, da je omogočila študentom kolikor se da normalen potek študija in življenja ter s tem zmanjšala lastna in študentska finančna in socialna bremena. visokošolske ali akademske (habilitacijski nazivi za zaposlene na univerzi) in nazive strokovne kvalifikacije (za zaposlene v raziskovalnih ustanovah, ki se ne ukvarjajo s pedagoškim delom).

POVEZANE KNJIGE