Igra

Igra - Anders de la Motte | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anders de la Motte
DIMENZIJA
4,41 MB
IME DATOTEKE
Igra.pdf
ISBN
7993688182131

OPIS

Ko Henrik \'HP\' Pettersson v vlaku najde mobilni telefon, je njegova prva misel, da bi lahko z njim morda zaslužil nekaj denarja. Toda vsakič, ko skuša aktivirati meni, se na zaslonu pojavijo besede: SI ZA IGRO? Ko HP približno stotič pritisne NE, pa se besedilo nenadoma spremeni: SI ZARES PREPRIČAN, DA TI NI DO IGRE, HP? HP je prepričan, da gre za potegavščino njegovega najboljšega prijatelja Mangeja, in odloči se, da bo sodeloval. Korak za korakom sledi navodilom, ki se pojavljajo na zaslonu. Vse skupaj je videti zelo zabavno. Vendar pa mu začnejo stvari postopoma uhajati iz rok in HP-ja postane strah. Zadeva ima v resnici mnogo večje razsežnosti, kot je mislil na začetku. Na koncu HP igra za lastno življenje.

Radijske igre na Prvem pa nastajajo v sinergiji z njegovo siceršnjo programsko usmeritvijo in ritmom. Tematsko so namenjene širokemu krogu poslušalcev; so komunikativnejše in žanrsko raznolike ... Dvojna igra (izvirno The Departed) je film iz leta 2006.Režiral ga je Martin Scorsese, v njem pa igrajo Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Alec Baldwin in Ray Winstone.Film je remake popularnega Hongkongškega trilerja Infernal Affairs iz leta 2002, ki sta ga posnela Andrew Lau in Siu Fai Mak..

Gre za izbrana umetniška dela po besedilih slovenskih in tujih avtorjev, ki zvočno upodabljajo poglobljeno videnje človeka in sveta. Radijske igre na Prvem pa nastajajo v sinergiji z njegovo siceršnjo programsko usmeritvijo in ritmom.

POVEZANE KNJIGE