Hči dima in kosti

Hči dima in kosti - Laini Taylor | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laini Taylor
DIMENZIJA
8,10 MB
IME DATOTEKE
Hči dima in kosti.pdf
ISBN
3961017451384

OPIS

Karou je na videz običajna gimnazijka, ki obiskuje praško umetniško šolo. Toda njeno življenje je polno skrivnosti. Kako to, da ni odraščala v človeški družini? Zakaj očetovski demon Brimstone zbira zobe, živalske in še posebej človeške; za kaj jih potrebuje? Čemu jo preganja občutek, da ji nekaj manjka, da je del njenega življenja zakopan nekje globoko v njenem spominu? Ko se povsod po svetu začno pojavljati v vrata vžgani odtisi dlani, ki jih tam puščajo krilati tujci, in je njena družina ogrožena, jo zajame vrtinec brezobzirne vojne v onstranstvu, v kateri spozna ljubezen, svoj pravi jaz ter se spopade z negotovo usodo.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Laini Taylor: Hči dima in kosti Ta knjiga je bila v mojih rokah cel viken, dokler je ni zmanjkalo. V knjižnici name že čaka drugi del ( Dnevi zvezd in krvi) . Hči dima in kosti (1.

V temni, prašni trgovini, je zaloga človešk... Aug 30, 2019 - Explore Zala Cebek's board "Hči dima in kosti" on Pinterest. See more ideas about daughter of smoke and bone, bones quotes, laini taylor. Edina knjiga za mladino, ki se je znašla na lestvici Amazonova knjiga leta 2011. ...

POVEZANE KNJIGE