Gremo iskat fosile

Gremo iskat fosile - Jure Žalohar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jure Žalohar
DIMENZIJA
9,69 MB
IME DATOTEKE
Gremo iskat fosile.pdf
ISBN
3501499386840

OPIS

Priročnik za opazovanje narave in naravnih pojavov, kamnin in planeta Zemlja nasploh. Priročnik za delo z mladimi geologi in vsemi, ki jih zanimajo fosili.Avtor besedil, ilustracij konjička Eda, eksperimentov in avtor fotografij: Jure Žalohar; urednica: Janja Železnikar; avtorji ilustracij: Jure Žalohar, Tamara Korošec, Marko Jelovšek, Tomaž Hitij in Žarko Vrezec; oblikovanje: Marko Jelovšek.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Fosilni odtis rastline, star 472 milijonov let, so odkrili v Argentini. Mezozoiski amoniti so bili veliki od nekaj cm do več deset cm.

Fosili v ljudskem izrocilu Ljudje so nekoč menili, da so fosili čarobni kamni. Večkrat so bili omenjeni v legendah.

POVEZANE KNJIGE