Golobi vzletijo

Golobi vzletijo - Melinda Nadj Abonji | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melinda Nadj Abonji
DIMENZIJA
9,86 MB
IME DATOTEKE
Golobi vzletijo.pdf
ISBN
2495219629417

OPIS

Družina Kocsis si je po preselitvi iz Vojvodine ustvarila dom in spodobne življenjske razmere v Švici. A za Ildiko, mlajšo izmed dveh hčera, ostaja ravninska vas s čutečo babico toplo pribežališče. Vsak poletni obisk razkrije novo plast v družinski zgodovini, na plano prihajajo skriti grehi in družinske travme. In vsako vrnitev v Švico spret sprejme hlad prikritega rasizma. Ko babica umre in je z izbruhom vojne konec izletov v Jugoslavijo, se hrepenenje pojavi na vratih družinske restavracije v osebi mladega begunca Daliborja …

Melinda Nadj Abonji. 27,95 € Primerjaj Primerjaj.

To je roman o izgubi domovine in hrepenenju po njej - o življenju med dvema svetovoma, dvema domovinama. Nadj Abonji: Golobi vzletijo 5. Mitch Albom: Skrivnosti starega učitelja 6.

POVEZANE KNJIGE