Dekle z Marsa

Dekle z Marsa - Vicky Janssen, Anna Woltz | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vicky Janssen, Anna Woltz
DIMENZIJA
8,49 MB
IME DATOTEKE
Dekle z Marsa.pdf
ISBN
8657625998560

OPIS

Evert že od svojega tretjega leta ve, da bi bil rad deklica. Ne mara svojega fantovskega telesa,hrepeni po oblekah in dolgih plapolajočih laseh. Toda njegovi starši so jezni že, če se igra z barbikami. Med odraščanjem se ničkolikokrat najde v zadregi, ko bi se rad obnašal kot deklica, pa se ne sme, saj ve, da mu starši tega ne dovolijo in da se bodo vrstniki norčevali iz njega. V zgodnjih najstniških letih si kupi laslujo in se začne preoblačiti v dekle. S tem sproži še več posmehovanja. Zato se odloči storiti vse, da bi postal ženska.Toda pot do spremembe spola je dolga in boleča. A vsaj starši spoznajo, da mu delajo krivico in mu stopijo ob stran.

Zastrupljene besede, Simpl, Oh, boy!, Dekle z Marsa, Bebo, Tu ležim in krvavim, Pravila treh Cena ne vključuje poštnine. V kombinaciji z drugimi knjigami količinski popust. Pri založbi Modrijan so izdali delo črnogorskega igralca Žarka Lauševića z naslovom Leto mine, dan nikoli, pri založbi Miš pa mladinski roman Anne Woltz in Vicky Janssen Dekle z Marsa.

Med odraščanjem se ničkolikokrat znajde v zadregi, ko bi se rad ... Trda vezava, nove, po 8€, za vse skupaj se lahko še kaj zmenimo. Zastrupljene besede, Simpl, Oh, boy!, Dekle z Marsa, Bebo, Tu ležim in krvavim, Pravila treh Cena ne vključuje poštnine.

POVEZANE KNJIGE