An, ban, Ciciban

An, ban, Ciciban Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,52 MB
IME DATOTEKE
An, ban, Ciciban.pdf
ISBN
3825554140399

OPIS

Po uspešnici Vse najboljše, Ciciban, ki je izšla ob šestdesetem Cicibanovem rojstnem dnevu leta 2005, je zdaj tu nova knjiga An, ban, Ciciban. V njej je polno pravljic, vsakdanjih kratkih zgodb, pesmi in čudovitih ilustracij izpod peresa in čopiča priznanih slovenskih in tujih ustvarjalcev: izbor najboljšega iz zadnjih dvanajstih letnikov Cicibana in Cicidoja.Bogastvo raznovrstnih zgodb, smešnih in drugačnih pesmic, pesmi za prepevanje in rim je razdeljeno na štiri dele, kot si sledijo letni časi in »dihata« vrtec in šola. Med avtorji so uveljavljeni in novi avtorji, ki pa so že posegli po nagradah. Da bi bil izbor svež in zanimiv, prevladujejo dela, ki so doslej izšla samo v revijah. Z nekaj odličnimi izjemami seveda, kot so uganke iz slavnih zbirk Sto ugank in Uganke 100 1, imenitne pravljice v stripu Matjaža Schmidta ali prikupna pošast Mici ...· po uspešnici Vse najboljše, Ciciban z 9.000 prodanimi izvodi – nov izbor najboljšega iz zadnjih dvanajstihletnikov Cicibana in Cicidoja· potovanje skozi letne čase z najvidnejšimi in novimi nadarjenimi avtorji od Kosovela do Svetlane Makarovič, Anje Štefan, Andreja Rozmana Roze …· »galerija« najodličnejših ilustratorjev od Jelke Reichman in Ančke Gošnik Godec do Marjana Mančka, Polone Lovšin in Damijana Stepančiča…

Respektují všechny detaily a potřeby dětské nožičky a kladou velký důraz na její přirozený vývoj. Naslovnico je naslikala Ančka Gošnik Godec - ilustracija je iz davnih, divje spodobnih, izumiteljskih osemdesetih, ki zablestijo še dandanes v knjigi An, ban, Ciciban, še nekaj najlepših iz Cicibana in Cicidoja - s svojo življenjsko močjo in prekipevajočim veseljem razpira pisano zakladnico leposlovnih besedil in ilustracij, ki se vrtijo v vesoljih šolskega leta, od jeseni do poletja, od šole in vrtca do doma in spet nazaj, med prazniki in počitnicami in še najbolj po ... Za več informacij o številkah in modelih nam lahko pišete na [email protected] ali nas pokličete na 041 461 100. Ciciban - cicifuj Ciciban teče v zeleni dan; ptičica znanka v goščavi vsak dan lepo ga pozdravi: "Ciciban, Ciciban, Ciciban, Ciciban, dober dan." Ciciban, kaj pa je danes, čuj! Kaj ti to ptička prepreva? Po vsej dobravi odmeva: "Cicifuj, Cicifuj, Cicifuj, Cicifuj, fej in fuj!" Ciciban misli: "Zakaj Cicifuj?" Takrat si roke zagleda, pa se […] Ciciban Loppta: High Quality, Anatomically Supportive, Leather Children's Shoes, Handmade in Europe. Shipping to Canada, USA and worldwide. Ciciban.ru - Сделайте правильный выбор и присоединитесь к философии традиций и безупречного качества Ciciban, который с 1953 года производит только детскую обувь и имеет около 300 магазинов в Европе с моделями разных ценовых ... Vrtec an-ban Ciciban je javni vzgojno-izobraževalni zavod, katerega ustanoviteljica je Ana Klemenčič.

An, ban, Ciciban. Tjaša Jazbinšek An, ban, Ciciban.

POVEZANE KNJIGE