4 vrednote, ki jih daste otroku za vse življenje

4 vrednote, ki jih daste otroku za vse življenje - Jesper Juul | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jesper Juul
DIMENZIJA
9,48 MB
IME DATOTEKE
4 vrednote, ki jih daste otroku za vse življenje.pdf
ISBN
2935308893870

OPIS

Dandanes so starši mnogokrat negotovi, kakšna naj bi bila ‚"pravilna" vzgoja. V tej knjigi nam Jesper Juul, avtor prodajnih uspešnic in eden najvplivnejših družinskih terapevtov, razkriva bistvo svojega razmišljanja.Opisuje štiri vrednote, ki so nosilni stebri za uspešen razvoj tako otrok kot cele družine, in sicer enakovrednost, celovitost, pristnost in odgovornost.Jesper Juul izjemno tenkočutno razčlenjuje konkretne družinske težave, ki so jih v ganljivih pismih opisali njegovi bralci. Njegovi odgovori so spodbuda za razmislek o ravnanju in vrednotah, ki bi jih odrasli radi dali otrokom za vse življenje.»Jesper Juul je eden od stebrov sodobne pedagogike.« (Der Spiegel)

| Novice občina Vojnik | MojaObčina.si Kdo si pa ti?, Družinske vrednote, Od poslušnosti do odgovornosti, Družine z najstniki, Hura, gremo jest, Reci NE brez slabe vesti, Empatija, Od vzgoje do odnosa, Vodja krdela: vodenje družine z ljubeznijo, Od krušnih do bonus staršev, Štiri vrednote, ki jih daste otroku za vse življenje (2013) in Agresivnost - nov in nevaren tabu (2017). Rituali in tradicija so tisti, ki bolj kot darila ta čas naredijo tako posebnega. Gre tudi za čas pričakovanja in vznemirjenja, prav tako so ti prazniki primeren čas za ustvarjanje skupnih spominov.

Gamm in A ... 4 vrednote, ki jih daste otroku za vse življenje Šolski infarkt Agresivnost Empatija MORALNE vrednote za mlade JUHANT, Marko: Pogovori z otroki in najstniki Moj sonček sije danes Manj znano in neznano o najstnikih En šolski dan Varuh otrokovih dolžnosti Srečni otroci Družinske vrednote (Jesper Juul, Didakta 2009) - OBVEZNO; Družine z najstniki - ko vzgoja odpove (Jesper Juul, Didakta 2009) Družine s kronično bolnimi otroki (Jesper Juul, Zavod Manami 2010) Mož in oče - knjiga zate (Jesper Juul, Zavod Manami 2011) 4 vrednote, ki jih daste otroku za vse življenje (Jesper Juul, MK 2013) Hura, gremo ... Recenzija Bukla. O priljubljenosti priznanega danskega družinskega terapevta priča cela vrsta njegovih tudi v slovenščino prevedenih knjig o vzgoji otrok (Kompetentni otrok, Družine z najstniki, Reci ne brez slabe vesti, Štiri vrednote, ki jih daste otroku za vse življenje …).Tokrat nas na svoj prepoznavni način opozarja na agresivnost - »nov in nevaren tabu« sodobne družbe. Vzemite si čas za telovadbo ali pa za to, da preberete kakšno knjigo.

POVEZANE KNJIGE