Živali iz mase Fimo

Živali iz mase Fimo - Liesa Bastian | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Liesa Bastian
DIMENZIJA
6,49 MB
IME DATOTEKE
Živali iz mase Fimo.pdf
ISBN
4945237957212

OPIS

Maso je treba samo gnesti, jo strditi, po želji pobarvati -- in zmedene kokoši, kodraste ovčke, frajerski konji in godrnjavi medvedki so narejeni.Naj gre bodisi za vesele dekoracije, čedne obeske ali za vsakodnevne zveste bingljajoče spremljevalce -- njihove dobre volje se preprosto nalezeš. In ker jih je možno tako hitro in enostavno narediti, jih boste kmalu imeli za celo zbirko. Vsak opis je opremljen s slikami, ki vas korak za korakom vodijo h končnemu izdelku.

Pakiranje: 1 kalup. Knjige - Ustvarjajmo - Živali iz fimo mase Gradivo je dodal: Admin_MojMozaik, Sre, 17.apr 2013 ob 00:13, Kategorija Knjige. Dekorativne živalce iz modelirne mase FIMO so na pohodu! Maso je treba samo gnesti, jo strditi, po želji pobarvati -- in zmedene kokoši, kodraste ovčke, frajerski konji in godrnjavi medvedki so narejeni.

figura papagaj.br /dolŽina cca 20 cm.br /minimalna koliČina 2 kosa. /p Set treh gobic za poliranje izdelkov iz Fimo mase (fina, super fina, mikro fina).Za mokro poliranje in glajenje že trdih izdelkov iz Fimo mase.

POVEZANE KNJIGE