Zgodba o rolici papirja

Zgodba o rolici papirja - Adi Smolar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adi Smolar
DIMENZIJA
7,70 MB
IME DATOTEKE
Zgodba o rolici papirja.pdf
ISBN
7276198496988

OPIS

Priljubljeni slovenski kantavtor Adi Smolar je svojo skladbo o rolici papirja tokrat prenesel v slikanico. Zgodba o rolici papirja oz. pesem je polna humorja, resnice, vrednot in prijaznosti.Kdor je dober po srcu, lahko tudi z rolico papirja stori veliko dobrega!

pesem je polna humorja, resnice, vrednot in prijaznosti. Kdor je dober po srcu, lahko tudi z rolico papirja stori veliko dobrega! Za najmlajše Domišljava žaba in Radovedna putka.

Višina papirja znaša 0,3 mm, rezalniku pa je dodan dodatni nož za cikcak rez in za perforacijo. Kliknite https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=K9VaWdPklb8&feature=emb_title povezavo, če želite odpreti URL.https://www.youtube.com/watch?time_continue ... Ploter papir v roli za velikoformatne tiskalnike redno na zalogi. Nizke cene, brezplačna dostava za naročila nad 70 Eur po celotni Sloveniji. Igrače lahko naredite tudi iz stvari, ki bi drugače romale v koš.

POVEZANE KNJIGE