Zaljubljena, zatreskana

Zaljubljena, zatreskana - Sophie McKenzie | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie McKenzie
DIMENZIJA
5,30 MB
IME DATOTEKE
Zaljubljena, zatreskana.pdf
ISBN
9960121450880

OPIS

Prisrčna zgodba o ljubezni, ki zmore čez prve čeri.River in Flynn se brezglavo zaljubita, a njuna zveza je zaznamovana s Flynnovo nedostopnostjo in jezo. River to skoraj spravi ob pamet, toda ko se ji Flynn le odpre, se izkaže, da se za izbruhi jeze skriva zgodba o družinskem nasilju, zaradi katerega mora fant prezgodaj dozoreti. Potem pa je tukaj še spolnost. Kdaj je pravi čas zanjo? Naj River sledi sebi ali Flynnovi potrebi? Vsekakor ni nič tako, kot si je predstavljala, preden je spoznala Flynna …Sophie McKenzie je priljubljena in za svoje delo večkrat nagrajena angleška avtorica. Roman Zaljubljena, zatreskana razkriva, kako lahko nezaupanje povzroči nepotrebno bolečino in kako prava ljubezen premaga vse ovire.

Pa kljub temu noče prekiniti stikov z mano. Tako zaljubljena sem bila vanj. In sem še danes.

Odločitev spolna zloraba, nosečnost Partridge, Sally-Ann Črna zanka internet, prevare Roman Zaljubljena, zatreskana razkriva, kako lahko nezaupanje povzroči nepotrebno bolečino in kako prava ljubezen premaga vse ovire. Kontaktni podatki.

POVEZANE KNJIGE