Vsak otrok se lahko nauči jesti

Vsak otrok se lahko nauči jesti - Annette Kast-Zahn, Hartmut Morgenroth | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annette Kast-Zahn, Hartmut Morgenroth
DIMENZIJA
8,73 MB
IME DATOTEKE
Vsak otrok se lahko nauči jesti.pdf
ISBN
7926720590026

OPIS

Tudi vas pogosto skrbi, da se vaš otrok ne prehranjuje pravilno – da je premalo, preveč ali dokaj enolično? Prav v prvih desetih letih življenja se veliko staršev počuti tako in jedilna miza se zato prepogosto sprevrže v bojno polje. V tem priročniku vam avtorja posredujeta preprosta, vendar zelo učinkovita temeljna pravila za pravilno prehranjevanje. Če otrok ne je ustrezno ali če je med obroki vedno napeto, boste z upoštevanjem teh preprostih pravil našli izhod – brez stresa za vas in brez pritiska na otroka.

Izdelka ni več na zalogi ... Lokacija oglasa Vsak otrok se lahko nauči jesti - Annette Kast-Zahn Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa Z nekaj truda in vztrajnosti se vsakdo lahko nauči programirati. Številne slovenske šole so se pridružile globalni pobudi neprofitne organizacije Code.org, ki mlade spodbuja k ustvarjanju s pomočjo tehnologije.

Preverite zalogo po klubskih centrih > Vsak otrok - od dojenčka do šoloobveznega otroka - se lahko nauči spati. Največkrat celo v nekaj dneh! V tej knjižni uspešnici avtorja predstavita edinstveni 'načrt za učenje spanja', po katerem boste lahko otroku optimalno pomagali razviti dobre spalne navade - povsem prilagojene njemu in njegovim potrebam. Vsak otrok se lahko nauči jesti.

POVEZANE KNJIGE