Vozila in stroji malo drugače

Vozila in stroji malo drugače - Anne-Sophie Baumann | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anne-Sophie Baumann
DIMENZIJA
9,35 MB
IME DATOTEKE
Vozila in stroji malo drugače.pdf
ISBN
2099690686600

OPIS

S pomočjo te velike interaktivne slikanice bodo mladi nadobudni radovedneži spoznavali vrste in delovanje vozil in strojev, ki se premikajo po kopnem, zraku ali vodi.Avtorica Anne-Sophie Bauhmann je obiskala gradbišča, letališča, pristanišča, se povzpela na vrh žerjava, skratka veliko je raziskovala, da bi razumela, kaj se skriva po pokrovom tovornjakov, v podpalubju ladij, v notranjosti letal, ... Ob tem raziskovanju je posnela veliko fotografij, s pomočjo katerih so nastale neverjetno natančne in realistične ilustracije.Zavihki, osi, kolesca in izvlečni kartončki oživijo delovanje vozil in strojev, ki nas obdajajo in otroku pomagajo, da pokukajo v njihovo zakulisje.

Vsled temu bi ob klasični hitri polnilnici hitro prišlo do prekoračitve skupnega toka in prekinitve glavne varovalke (3x 20A). Zato je edina možnost nakup dinamične polnilnice, ki samodejno prilagaja polnilni tok glede na ostalo porabo v ... (PP) 796.

Prevoz organizirajte sami. - 11.10.2020 ob 13:22 Zadnje teme @ forum Kako ugotoviti kdo je lastnik vozila če imaš št.

POVEZANE KNJIGE