Tri sekunde

Tri sekunde - Börge Hellström, Anders Roslund | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Börge Hellström, Anders Roslund
DIMENZIJA
6,8 MB
IME DATOTEKE
Tri sekunde.pdf
ISBN
6478566205380

OPIS

Piet Hoffman živi dvojno življenje. Eno z ljubljeno družino (ženo in dvema sinovoma), ki jo želi za vsako ceno zaščititi. In drugo, tajno življenje, v katerem vsak dan zre smrti v oči. Hoffman je najboljši tajni operativec švedske policije, za njegov obstoj pa ve samo ena oseba. Potem ko se predaja mamil, pri kateri sodeluje, grdo ponesreči, se mora spopasti z najtežjo nalogo do zdaj – vtihotapiti se mora v zloglasni švedski zapor in priti živ iz njega…Eksploziven, inteligenten roman izpod peresa nagrajenega novinarja Andersa Roslunda in nekdanjega kriminalca Börgeja Hellströma je prejel več priznanj: nagrado za najboljšo švedsko kriminalko, nagrado bralcev za najboljši roman in prestižno ‘bodalo’ svetovnega združenja piscev kriminalk.

Всего три секунды летит до цели пуля, выпущенная из снайперской винтовки на расстоянии полторы тысячи метров. 1na1 - tri sekunde. Смотреть позже.

Язык: RU. Триллер, криминал, боевик. Режиссер: Андреа Ди Стефано.

POVEZANE KNJIGE