Slovenski impresionisti

Slovenski impresionisti - Beti Žerovc | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Beti Žerovc
DIMENZIJA
11,52 MB
IME DATOTEKE
Slovenski impresionisti.pdf
ISBN
1470827838398

OPIS

Razkošna monografija prikazuje najlepše obdobje slovenskega slikarstvana na prelomu 19. in 20. stoletja.Gre za skupino štirih umetnikov, ki so ustvarili izjemna dela in dvignili likovno umetnost na Slovenskem na vrhunsko raven. Čudovite krajine intenzivnih barv in čutne poteze s čopiči na umetninah, kot so Sejalec, Kolo, Breze, Sava v megli, Ženski akt in druge, so se vtisnile v zavest vsakega Slovenca.Vrhunsko oblikovana knjiga z galerijo najznamenitejšega slovenskega slikarskega obdobja zagotovo sodi v vsak slovenski dom.

V Narodni galeriji se na veliko razstavo pripravljajo že precej časa. Med drugim so bila nekatera dela potrebna restavracije. slovenski impresionisti Razkošna monografija prikazuje najlepše obdobje slovenskega slikarstvana na prelomu 19.

februarja v Ljubljani leta 1973. Bil je osrednja slovenska glasbena osebnost v 20.

POVEZANE KNJIGE