Škrt škrt kra čof!

Škrt škrt kra čof! - Kitty Crowther | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kitty Crowther
DIMENZIJA
11,61 MB
IME DATOTEKE
Škrt škrt kra čof!.pdf
ISBN
8298634931278

OPIS

Belgijska ilustratorka in pisateljica, rojena leta 1970, je leta 2010 za svoje delo prejela prestižno nagrado Astrid Lindgren. V slovenščini se prvič predstavlja z zgodbico o malem žabčku, ki ga je zvečer v postelji neznansko strah in se nikakor ne da prepričati, da ni nikogar pod njegovo posteljo. Umiri se šele, ko z očkom odkrijeta, od kod prihajajo nenavadni zvoki.

Kaj je ta zvok - škrt škrt kra čof - ki se sliši pod njegovo posteljo? Jerkov oče ga poskuša prepričati, da ni ničesar, česar bi se moral bati. Predstava Škrt škrt kra čof! je bila izhodišče za pogovor o različnih otroških strahovih ter načinih, kako se z njimi spopasti. Z Ano… Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Od 4 do 8 let > Leposlovje za otroke > Škrt škrt kra čof! Škrt škrt kra čof! Kitty Crowther.

Vse dokler se sam ne uleže v posteljo in tudi njega zbudi... Škrt škrt kra čof! je duhovita in poučna lutkovna predstava o vsakodnevnih radostih in tegobah žabje družine. Spletni portal upravlja družba Košarkarski klub Cedevita Olimpija Vojkova 100, SI-1000 Ljubljana, Slovenija, EU ID za DDV: 37511483 MŠ: 4116160000 Škrt škrt kra čof! je nežna pravljica za najmlajše, v kateri se prepletajo močna čustva in bogata domišljija. Žabec Jerko se boji iti spat.

POVEZANE KNJIGE