Rezervat

Rezervat - Suzana Tratnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Suzana Tratnik
DIMENZIJA
11,71 MB
IME DATOTEKE
Rezervat.pdf
ISBN
2328752258542

OPIS

O deklici, ki si je na tihem želela, da bi lahko dihala s škrgami. O srednješolskem izletu z vlakom, na poti nazaj nekaj fantov na silo vleče dekleta v kupe in jim med noge (oblečenim) potisne steklenico, čemur v šali rečejo »doping«. O pretepanju ženske v zaklenjenem lokalu sredi Ljubljane in o srečanju z mlajšo žensko, ki ne verjame v festival Mesto žensk, ker taka getoizacija izniči pravo umetnost. O dnevu, ko je bila Slovenija sprejeta v EU, junakinje pa se ukvarjajo z bivanjem v svojem lezbičnem »getu« na Metelkovi, pri čemer jim je Evropa kakor stranski rokav. Utrinek ob razstavi Indijancev v NY z naslovom Rezervat X, o tem, da kultura Indijancev ni zamrznjena med idealizirano predkolonialno preteklostjo in zavoženo, neavtohtono zdajšnjostjo. In še o čem.

Piši nam: [email protected] Sledi nam: Naravni rezervat Škocjanski zatok je 122 hektarjev veliko sredozemsko mokrišče in hkrati največje brakično (polslano) močvirje v Sloveniji, ki je izjemneg Naravni rezervat Škocjanski zatok je oaza miru na pragu Kopra, privlačna za vse tiste, ki želijo spoznavati in doživljati naravo.

But the rash of hotels, golf courses, and farmlands surrounding the park are siphoning off so much of the water that the park's survival is threatened. rezervat - izbrane novice na Najdi.si. Preverite najbolj aktualne novice slovenskih medijev in prebrskajte največji arhiv novic. Deloindom.si ponuja izbrane in strokovno obdelane teme s področja interierja, gradnje in obnove, energijske učinkovitosti ter skrbi za okolje, vrt in živali. Naravni rezervat Iški morost je 64 ha veliko območje na Ljubljanskem barju, ki obsega dobrih 40 ha vlažnih travnikov.

POVEZANE KNJIGE