Predsednikova žena

Predsednikova žena - Stefan Chwin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stefan Chwin
DIMENZIJA
8,36 MB
IME DATOTEKE
Predsednikova žena.pdf
ISBN
6671007680338

OPIS

Ko Krystyna, žena poljskega predsednika, ugotovi, da jo mož vara, brez pomišljanja pobegne iz predsedniške palače. Med begom se skriva pri sumljivi verski sekti in zaljubi v njenega voditelja. Ko skrivnostnega Mojstra aretirajo, ga poskuša za vsako ceno rešiti, pri tem pa se zaplete v vrtince svetovne politike, ki jo posrkajo vase. Njeno zgodbo pripoveduje Nick Karpinsky, pacient bolnišnice za duševno bolne na Floridi in edini pričevalec o Krystyninem življenju. Predsednikova žena (2005) svojo zgodbo političnega trilerja navezuje na številne škandale sodobne poljske, ameriške in svetovne politike, vendar zunanje dogajanje v njej preglasita premislek o etičnih razsežnostih modernega življenja in prikaz človekove nebogljenosti v kleščah lokalnih in globalnih interesov.

Policija pa je na silo odstranila tudi 37 umetnikov, ki so se zaprli v gledališče. Eden izmed Reutersovih očividcev je povedal, da je videl tudi enega protestnika s poškodbami glave. Predsednikova žena.

Predsednikova žena je po tekmi hudo žalila delegata UEFA, nek drug član kluba pa je pomočniku sodnika grozil s pištolo, medtem ko je ta na sedež UEFA pošiljal faks o incidentih na igrišču in ob njem. Medtem ko v državi že več kot eno leto vlada državljanska vojna, ki je terjala že okoli 15.000 življenj, se žena sirskega predsednika Asada očitno ne pusti motiti med zapravljanjem. Pred skoraj petdesetimi leti sta obe, žena in hči, umrli v prometni nesreči. Ashley je v intervjuju govorila tudi o tesni vezi, ki jo je imela s polbratom Beaujem, ki je leta 2015 umrl zaradi možganskega tumorja, in dejala, da bo njen oče danes prisegel kot 46.

POVEZANE KNJIGE