Podarjeno z ljubeznijo

Podarjeno z ljubeznijo - Maria-Regina Altmeyer, Michael Altmeyer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maria-Regina Altmeyer, Michael Altmeyer
DIMENZIJA
12,77 MB
IME DATOTEKE
Podarjeno z ljubeznijo.pdf
ISBN
6254467325508

OPIS

Priložnosti, da nekoga presenetite in razveselite, je veliko: materinski dan, rojstni dan, božič, velika noč, valentinovo...Ob takih priložnostih si seveda želimo, da ne bi bilo samo veliko darilo lepo dekorirano, ampak da bi bilo tudi majhno darilo čedno.V tej knjigi najdete krasne ideje za domiselno dekoriranje vaših darilc. Izdelava je preprosta in hitra, učinek pa velik. Z majhnimi in čedno dekoriranimi darilci boste presenetili in razveselili vsakega obdarovanca.

Najpomembnejši pa je prelep razgled. Uživata lahko v dobri hrani in pijači ter pogledu na lepote te zelene dežele. Narava sama ponuja dekor.

V postnem času, naj bi se Božjega daru bolj zavedali, ga zavestno sprejeli in ga posledično delili z vsemi in vsem stvarstvom. Najbolj pomembno pri darilu je, da prihaja iz srca in je podarjeno z ljubeznijo. Kar pa pomeni, da darilo ne potrebuje biti veliko ali drago.

POVEZANE KNJIGE