Omrežje moči

Omrežje moči - Ali H. Žerdin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ali H. Žerdin
DIMENZIJA
11,42 MB
IME DATOTEKE
Omrežje moči.pdf
ISBN
1985125345604

OPIS

V novih naseljih individualnih stanovanjskih objektov ali manjših poslovnih prostorov oziroma v obstoječih naseljih z velikim številom vgrajenih toplotnih črpalk se faktorji istočasnosti povečajo skoraj na ena, kar pomeni veliko obremenitev za električno omrežje, so še ... V skupino končnih odjemalcev »Ostali odjem na nizki napetosti od 0,4 kV do 1 kV - brez merjene moči« se razvrsti prevzemno-predajno mesto, ki se vključuje v distribucijsko omrežje na nivoju NN, obračunska moč pa se določa z napravo za omejevanje toka in ni razvrščeno v odjemno skupino »Gospodinjski odjem«. 8. januarja je sinhronizirano evropsko omrežje razpadlo na dva dela.

spremembe priključne moči (povečanje ali zmanjšanje priključne moči) spremembe skupine končnih odjemalcev. spremembe tehničnih karakteristik objekta ali naprav (sprememba ali rekonstrukcija priključka, sprememba tehničnih karakteristik naprav uporabnika, združevanje več ... V primerih (povečanje ali zmanjšanje priključne moči, sprememba odjemne skupine ipd…) bo Elektro Celje, d.d.

POVEZANE KNJIGE